Nieuwe klanten werven

Nieuwe klanten werven met Rivvur

Als ondernemer wilt u vanzelfsprekend nieuwe klanten werven. Maar hoe doe je dat? Wat is het ultieme antwoord op de vraag ‘hoe werf ik klanten op een sympathieke, duurzame manier?’

‘Hoe werf ik klanten op een sympathieke, duurzame manier?’

Nieuwe klanten werven is een vak apart en iedereen verdient een eigen aanpak. In het woud van marketingtools die we kunnen gebruiken bij het werven van nieuwe klanten is het echter lastig om een keuze te maken. Gaan we adverteren in de krant of via Google AdWords om meer klanten te werven? Wordt het een e-mailcampagne of wellicht een leuke kortingsactie? Voor de meeste marketingopties om je bedrijf te promoten geldt dat vooraf niet duidelijk is wat de opbrengst zal zijn. Bovendien kan het in sommige gevallen gebeuren, zoals bij onaangekondigde e-mailacties, dat men niet op uw bericht zit te wachten. En dan wordt nieuwe klanten werven wel erg lastig.

Eenvoudig effectief klantenwerven

Gelukkig kan reclame maken voor je bedrijf ook eenvoudiger. Een van de meest effectieve manieren om meer klanten te werven is namelijk via aanbevelingen. Klanten die elkaar op de hoogte houden van hun favoriete producten en bedrijven zijn dé weg voor ondernemers om nieuwe klanten te benaderen. U hoeft alleen maar voor tevreden klanten te zorgen die als ambassadeur over u bedrijf gaan praten.

De beste vorm van reclame

Met Rivvur geeft u deze mond-tot-mond reclame vleugels. Het is namelijk een nieuwe, effectieve vorm van leadgeneratie om via uw bestaande klanten nieuwe klanten te werven. Hoe werkt het? Wanneer klanten de Rivvur app op hun smartphone of tablet installeren dan kunnen zij uw bedrijf actief aanbevelen bij hun relaties, vrienden en familie. Het is leuk en makkelijk om te doen, en in ruil hiervoor ontvangen uw klanten een vergoeding die u zelf kunt bepalen. Zo heeft u de kosten in de hand en profiteert u van de beste vorm van reclame om meer klanten te werven.

 

Ook profiteren van de ideale vorm van leadgeneratie?

Registreer dan vandaag nog!

Registreren  Hoe werkt Rivvur?