Bedrijven

Hoe fijn is het wanneer uw trouwste klanten u aanbevelen bij anderen..

..en dat dat ook voor u inzichtelijk is? Wanneer u zich aanmeldt bij Rivvur is uw organisatie vindbaar voor iedereen die
graag een aanbeveling doet.

Doet u mee?

De eerste stap is dat u zich aanmeldt. Dit is heel eenvoudig en gratis. U vult uw bedrijfsgegevens in, de waarden die u voor een nieuwe klant overheeft en het introductie-aanbod voor potentiële nieuwe klanten. Nu bent u voor uw bestaande klanten vindbaar in de Rivvur app en kunnen zij uw gegevens doorsturen naar hun contacten.

Iedere keer wanneer uw bedrijf wordt aanbevolen, ontvangt u een bericht zodat u weet wie u heeft aanbevolen en wie de potentiële nieuwe klant is die binnenkort contact met u zal zoeken.

In uw dashboard op de Rivvur website vindt u overzichtelijk alle aanbevelingen terug.

Zo is voor u inzichtelijk:

  • wie uw meest enthousiaste klanten zijn
  • hoe vaak zij u aanbevelen
  • hoeveel nieuwe klanten zij voor u aandragen

Hoe leuk is het wanneer u uw klant hiervoor bij het eerstvolgende contactmoment voor kunt bedanken!

Probeer Rivvur

Terug

aanmelden visual-bedrijven-orange

Maak nu een account aan, gratis en vrijblijvend

Gratis aanmelden

Hoe werkt mond-tot-mond reclame?

U heeft moeilijke klanten en u heeft fijne klanten. U werkt hard om iedere klant voor u te winnen, zodat deze klanten bij u blijven komen. Klanten zijn echter geen nummer. Het zijn mensen, sociale wezens die graag met elkaar hun ervaringen delen.

Klanten die ‘zeer positief’staan tegenover uw organisatie, dat zijn uw ambassadeurs. Zij bevelen uw bedrijf waarschijnlijk nu al aan. Dat is de traditionele mond-tot-mond reclame.

De groep klanten die ‚gemiddeld positief’staan tegenover uw organisatie, zullen het daar met anderen niet snel over hebben, omdat zij de ervaring misschien niet ‘noemenswaardig’ genoeg achten.

Met Rivvur heeft u nu een instrument in handen waarmee u uw positieve klanten kunt activeren en belonen. Doordat uw bedrijfsgegevens met de Rivvur app snel gevonden en doorgestuurd kunnen worden, omdat u een interessant introductie-aanbod heeft en omdat u de aanbeveling waardeert in symphatie en een (kleine) geldelijke vergoeding, profiteert iedereen van Rivvur.

Probeer het vandaag nog.

Gratis aanmelden

schaal-graphic-bedrijven-435px-wit-donker-1