Leadgeneratie

Wilt u ook profiteren van de ideale vorm van leadgeneratie?

Leadgeneratie is een manier om via actieve en passieve salesactiviteiten in contact te komen met potentiële klanten. Een voorbeeld van een passieve methode is het contactformulier op websites, waar klanten online hun gegevens kunnen achterlaten. Maar er zijn inmiddels veel meer methodes die als leadgeneratie worden gezien. Zo maken veel grote organisaties gebruik van een callcenter voor outbound marketing of een afdeling webcare om nieuwe klanten te benaderen. Ook adverteren via Google AdWords en e-mailmarketing zijn bekende methodes om reclame te maken voor je bedrijf.

Hoe kan ik mijn bedrijf promoten?

Het genereren van leads is een van de grootste uitdagingen waar elke ondernemer mee te maken heeft. Een aanwas van nieuw klanten staat per slot van rekening garant voor een gezond bedrijf dat bovendien toekomstbestendig is. Veel ondernemers vragen zich dan ook af ‘hoe kan ik mijn bedrijf promoten?’ Leadgeneratie biedt wat dat betreft de meeste potentie ten opzichte van andere, traditionele methodes voor het werven van nieuwe klanten.

De ideale vorm van leadgeneratie

De meest effectieve manier van leadgeneratie is via uw eigen klanten. Als zij uw bedrijf aanbevelen bij hun vrienden, familie en kennissen zullen zij eerder een aankoop doen dan wanneer u zelf reclame maakt. En zeker nu iedereen dankzij smartphone en tablet ook nog eens vaker online is gaat het delen van klantenervaringen steeds sneller. Dit heeft voor ondernemers belangrijke implicaties voor het genereren van leads.

Met Rivvur heeft u deze tool in handen! 

Zou het dan niet mooi zijn als er een tool was die mond-tot-mond reclame als ingang gebruikt voor bedrijven om aan leadgeneratie te doen? Die enthousiaste klanten inzet voor het genereren van leads, als ambassadeur van hun organisatie? Welnu, Met Rivvur heeft u deze tool in handen! Rivvur is een app waarmee u ál uw klanten de mogelijkheid geeft om uw bedrijf actief aan te bevelen bij potentiële klanten onder hun relaties, vrienden en familie. Wilt u ook profiteren van de ideale vorm van leadgeneratie? Registreer dan vandaag nog!

 

Ook profiteren van de ideale vorm van leadgeneratie?

Registreer dan vandaag nog!

Registreren  Hoe werkt Rivvur?