Consumenten

Blij met een bedrijf?
Raad ‘t aan via RIVVUR!

Je helpt je relaties aan goede bedrijven
Je helpt bedrijven aan nieuwe kansen
Je ontvangt per aanbeveling een beloning waarmee je het Rode Kruis kunt steunen

playmovie-metfilm

download app- visual-consument

Download App

Download direct in de App Store of in Google Play:

badge-apple store

Google image

 

Ontvang download via e-mail

Laat je e-mailadres achter en we sturen je een mail waarmee je direct vanaf je iPhone of Android smartphone de app kan installeren.

Waarom Rivvur?

Jij bent op een feestje en het gesprek gaat over verbouwplannen, een goed restaurant of een nieuwe woning. Of jij niet nog een goede aannemer kent? Weet waar je heerlijk kunt eten? Een goede makelaar kent? Ja, die ken je wel. En dit bedrijf gun je best een nieuwe klant. Als dank beloont het bedrijf jou voor je aanbeveling. Dat is RIVVUR in een notendop.

Zo werkt RIVVUR

Jij zoekt het bedrijf dat je wilt aanraden op in de app en stuurt je gesprekspartner de gegevens toe. Deze ontvangt een sms en kan doorklikken naar meer informatie. (Dit werkt op elke mobiele telefoon met een internetverbinding.) Is hij of zij geïnteresseerd? Dan krijgt hij een leuke introductie-aanbieding te zien. Het bedrijf neemt vervolgens contact op, of je relatie doet dit zelf.

Jij ontvangt per aanbeveling een beloning

Per aanbeveling krijg jij een beloning, als dank voor je enthousiasme, betaald door het bedrijf. Wil je relatie contact met het bedrijf dat jij aanraadt? Dan levert dit jou een extra beloning op. Bedrijven mogen zelf bepalen hoe hoog de beloningen zijn, deze vind je per bedrijf in de app terug.

Is RIVVUR gratis voor mij?

Ja, voor jou als aanbeveler is RIVVUR 100% gratis. Om onze dienst te kunnen blijven ontwikkelen vragen wij aan het bedrijf per aanbeveling een klein percentage bovenop het bedrag dat jij krijgt. Jij merkt daar niets van. Wij krijgen pas betaald als jij enthousiast bent en je ervaringen deelt!

Doe je mee? Download dan nu onze app.

 

Steun het Rode Kruis met Rivvur

rodekruis icoonJe ontvangt per aanbeveling een beloning. Doneer je beloning en steun het Rode Kruis.
Download nu onze app.

Zo start je met RIVVUR

  1. Download de app en creëer een gratis account
  2. Raad de bedrijven aan waar jij enthousiast over bent
  3. Ontvang per aanbeveling een financiële beloning

Download nu onze app in de App store of in Google Play

Veelgestelde vragen

(Klik op de vraag om het antwoord te zien)

Wat is een RIVVUR?
Een persoon die zo enthousiast is over een bedrijf dat zij/hij dit bedrijf graag wil aanraden bij anderen. Wij hopen dat jij er één van bent!
Wat is een RIVV?
De aanbeveling die een RIVVUR stuurt naar een vriend, familielid of bekende.
Waarom zou ik een bedrijf aanbevelen via RIVVUR?
Met RIVVUR help je je relaties aan goede bedrijven waar jij enthousiast over bent. En je helpt de bedrijven aan nieuwe potentiële klanten. Als dank hiervoor ontvang jij een beloning in geld. Die mag je zelf houden of doneren aan het goede doel: 3FM Serious Request 2014.
Met welke telefoons kan ik de RIVVUR app gebruiken?
De  RIVVUR app is beschikbaar voor zowel iPhone als Android. 
Kan een bedrijf zien dat ik RIVVUR voor ze ben?
Ja. We delen alleen jouw voor- en achternaam met het bedrijf. Profielgegevens die in de RIVVUR app zijn opgeslagen, zoals je e-mailadres, telefoonnummer en bankrekeningnummer, worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van onze dienst en nooit aan derden gegeven. Dus ook niet aan het bedrijf waar je aanbevelingen voor wilt doen.
Kan een bedrijf het zien als ik een RIVV stuur?
Ja. We delen alleen jouw voor- en achternaam met het bedrijf. Profielgegevens die in de RIVVUR app zijn opgeslagen, zoals je e-mailadres, telefoonnummer en bankrekeningnummer, worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van onze dienst en nooit aan derden gegeven. Dus ook niet aan het bedrijf waar je de aanbeveling voor hebt gedaan.
Kan ik net zo veel RIVV’s sturen als ik wil?
Je kunt maximaal 2 RIVV’s per dag sturen en maximaal 10 per week.
Wanneer krijg ik mijn beloning uitbetaald?
Wij betalen jou binnen 2 weken nadat het bedrijf ons betaald heeft.
Staan alle bedrijven van Nederland in de app?
Nog niet! Mis je jouw favoriete bedrijf? Nodig het dan via de app uit om ook mee te doen met RIVVUR.
Hoe werkt de app?
In de app zelf vind je uitgebreide uitleg en een Demo bedrijf om eens mee te testen.
Moet de persoon die ik een RIVV stuur ook de RIVVUR app hebben?
Nee. Hij of zij ontvangt van ons een sms en kan doorklikken naar meer informatie. Dit werkt op elke mobiele telefoon met een internetverbinding.
Hoe zit het met mijn privacy?
We delen alleen jouw voor- en achternaam met het bedrijf waar je RIVVUR voor wordt. Profielgegevens die in de RIVVUR app zijn opgeslagen, zoals je e-mailadres, telefoonnummer en bankrekeningnummer, worden nooit aan derden gegeven en alleen gebruikt voor het uitvoeren van onze dienst. Het bedrijf waar je aanbevelingen voor doet krijgt jouw profielgegevens dus ook niet.
Hoe zit het met de privacy van de persoon die ik een RIVV stuur?
De naamgegevens en ook het telefoonnummer van je relatie delen we niet met het bedrijf dat jij aanbeveelt. Pas als je relatie zelf aangeeft dat er contact opgenomen mag worden delen we zijn/haar contactgegevens met het bedrijf.