Android versie RIVVUR nu te downloaden

Goed nieuws! Vanaf deze week is het mogelijk de Android versie van Rivvur te downloaden. De afgelopen weken hebben wij keihard gewerkt om deze versie in de Google Play Store te plaatsen.

Wat is de Rivvur app?

Via de Rivvur app helpen enthousiaste klanten hun favoriete bedrijven aan nieuwe kansen. Klanten krijgen hiervoor een passende beloning, bedrijven krijgen een serieuze aanbeveling. Traditionele mond-tot-mond marketing dus, alleen dan digitaal.

Waarom zou ik de app downloaden?

Ben je fan van een bepaald bedrijf? En zou je dat bedrijf graag aan een vriend of kennis willen aanbevelen? Dan is Rivvur de perfecte plek om op een leuke manier deze aanbeveling te schrijven. Bijkomend voordeel is ook nog eens dat jij hier een leuke vergoeding voor ontvangt.

Ik heb een bedrijf. Is Rivvur geschikt voor mij?

Voor ieder bedrijf dat graag aanbevelingen ontvangt van klanten is Rivvur geschikt. Registreren voor een bedrijf is simpel, en bovendien gratis. Door actief op zoek te gaan naar Rivvurs zal het aantal aanbevelingen, en potentiƫle klanten aanzienlijk stijgen.
Meer weten? Kijk gerust op onze website!

Download direct de Android app!

De Android versie van Rivvur is via deze link direct te downloaden. Heb je een iPhone, maar nog niet de app? Uiteraard zijn we ook in de App Store te vinden!
Mis je iets in de app? Of klopt er iets niet? Wij staan open voor suggesties en horen dit graag van je!